Single Article

Bebis Resturant

Bebis Resturant: Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Bebis Resturant

Το 1970, ο ‘Μπέμπης’ Γιώργος Κανδυλάρης, αποφάσισε να φτιάξει ένα μικρό ταβερνάκι για να εξυπηρετεί τους φίλους του και τους λιγοστούς τότε περαστικούς, προσφέροντάς τους ένα χώρο ανάπαυσης και δροσιάς.
Με το πέρασμα των χρόνων, το ταβερνάκι άρχισε να προσφέρει στους πελάτες του ότι πιο πολύτιμο διαθέτει η περιοχή της Κουτσουπιάς, φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά.
Η δημιουργία του νομαρχιακού δρόμου και η ηλεκτροδότηση της περιοχής την δεκαετία του 80’, δώσανε την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει αυτή την περιοχή , με την άγρια ομορφιά και τις πανέμορφες παραλίες.
Το ταβερνάκι «μεγάλωσε» , συνεχίζοντας να διαθέτει στους πελάτες του φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τις καταγάλανες θάλασσες της περιοχής.
Οι απόγονοι του ‘Μπέμπη’ ανανέωσαν το χώρο και δημιούργησαν αυτή την ταβέρνα, τιμώντας τον και συνεχίζοντας την παράδοση, προσφέροντας ότι πιο φρέσκο και γευστικό υπάρχει στη θάλασσα της Κουτσουπιάς, με την ίδια αγνή συνταγή.